Waar vind je ons?

Vrij gelegen tussen de weilanden en dichtbij de bossen staat Gezinshuis Bethesda. De locatie in Kootwijkerbroek in de gemeente Barneveld is uniek. Landelijk en vrij, met alle ruimte om ons heen, maar tegelijk met alle voorzieningen binnen handbereik, zoals scholen en winkels.

Onze verbouwde woonboerderij is een fantastische plek om jongeren op te vangen. Het huis biedt veel ruimte binnen én buiten en is van alle gemakken voorzien. Met 11 grote slaapkamers beschikt iedere jongere in ons gezinhuis over zijn eigen kamer. Er zijn 3 badkamers en een ruime woonkeuken. De enorme woonkamer is zo ingedeeld dat het huiselijk en knus is. Gezellig samen een spelletje doen, tv kijken, gamen of je huiswerk maken aan de grote tafel. Even behoefte om je terug te trekken? De verschillende hoekjes nodigen de jongere uit voor een moment voor zichzelf.

Een voetbalveld, trampoline, schommel, duikelrek en een speelhuisje. Buiten de woonboerderij is er volop ruimte om te sporten en te spelen. We geloven dat het buitenleven de jongeren goed doet. Het samenzijn met en het verzorgen van de dieren, waaronder onze twee honden, de schapen en de poes, hebben bewezen positieve effecten op jongeren.